LaddBox 

Med ”Grönt Avdrag” får du upp till 50% i bidrag på din laddboxinstallation* direkt på fakturan

Charge Amps Aura 2 x 22 kW, Typ 2 uttag

Pris med installation Från. 19000 SEK ( Standard)

läsmer   

Easee 22 kW, Typ 2 uttag

Pris med installation Från. 6500 SEK ( Standard)  

Wallbox Pulsar Plus, Typ 2 uttag

Pris med installation Från.9700 SEK ( Standard)

finns  

Charge Amps Halo 11 kW , Typ 2 uttag

Pris med installation Från. 8400 SEK ( Standard)  

Wallbox Commander 2 , Typ 2 uttag

Pris med installation Från. 10500 SEK ( Standard)  

Wallbox Copper SB 22KW, Typ 2 uttag

Pris med installation Från. 9800 SEK ( Standard)  

Aura 2
Easee

Wallbox Copper SB 22 kW

Standard installation

I priset för din laddbox ingår en standardinstallation:

Behöver ditt hus en annan installation än standard så fixar vi det såklart!

Priserna för det visas nedan och såklart görs inget utöver standardinstallationen utan ditt godkännande.

För Easee,wallbox och Halo laddboxen ingår 11 kw (16 A) installation och för Aura2 ingår upp till 22 kw (upp till 32 A utefter vad din huvudsäkring klarar av) installation. Det betyder dimension av kabel, säkring och jordfelsbrytare därefter. Uppgradering till installation dimensionerad för 22kw för Easee eller Zaptec kostar 950 kr efter Grönt teknik-avdrag.Laddboxen monteras på vägg med upp till 10 meter installationskabel från elcentral. För kabel över 10 meter tillkommer 125 kr per extra meter 11 kW-kabel och 175 kr per extra meter 22 kw-kabel efter Grönt teknik-avdrag.Om ni önska den monterad på stolpe så kan vi såklart ordna både stolpe och installation som ett tillägg. Kontakta oss så hjälper vi er med en offert på det.En håltagning i vägg av trä, gips, lättbetong eller leca ingår. Extra hål kostar 300 kr styck efter Grönt teknik-avdrag.

Behöver elcentralen byggas ut för att få plats med installationen tillkommer en kostnad på 1000 kr för elcentral inomhus och 1400 kr för elcentral utomhus efter Grönt teknik-avdrag.Kabelskydd är en bra ide om kabel monteras öppet. Kabelskydd kostar 125 kr per meter efter Grönt teknik-avdrag.Vid installation så driftsätter och testar vi laddboxen och såklart städar efter oss.Behöver du en annan installation än standardinstallation så är det såklart inga problem! Boka ett kostnad fri möte med oss så ser över ditt hus elsystem så får du en offert för den installation som passar dig.


När man installerar en laddbox på sin elanläggning ökar risk för belastningen i den. Det ökar risken för att huvudsäkringen kan slå ut.

Bästa sättet för att undvika detta, och samtidigt få ut maximal laddkapacitet, är att installera en energimätare. Denna talar i realtid om för laddboxen hur mycket ström som finns tillgängligt. Detta kallas attlastbalansera dynamiskt

Lastbalanseringen funkar ihop med våra laddboxar